Brug din Kristi Himmelfartsferie i naturen

Her I landet har vi I løbet af foråret en del små ferier I forbindelse med de mange helligdage. Disse fridage er ofte så få, at vi ikke rigtig kan rejse væk eller planlægge en længere ferie, men hvad skal vi så bruge vores tid væk fra arbejdet på?

En oplagt mulighed er at bruge sin Kristi Himmelfartsferie i naturen, hvor man blot kan sætte én eller en halv dag af til en udendørs aktivitet.

Planlæg en tur i skoven

Bor man i byen og vil man have et afbræk fra trafikstøj, menneskemylder og travlhed, så kan det være en oplagt mulighed at tage væk fra byen i sin Kristi Himmelfartsferie.

Udenfor eksempelvis København findes der adskillige skove, hvortil man både kan komme i bil eller med s-toget. Det er ikke særlig langt væk, og man kan nemt pakke et af sit hundebure, en picnickurv og lidt ekstra varmt tøj og tage afsted.

I skoven er der fantastisk at være, og med forårets ankomst er der nok at se på. Her kan hunden løbe frit, børnene kigge efter sjove planter og træer og du kan selv læse en bog, nyde en kop kaffe eller tage en aktiv vandretur.

Hvad med en sejltur?

oplevelser med din hundSom bekendt ligger Kristi Himmelfartsferien i maj, hvilket vil sige at vejret som regel er lunt og perfekt til udendørsaktiviteter såsom sejlads.

Som regel skydes sejlsæsonen i gang i april og maj, så der er rig mulighed for at leje eller låne en båd. Hvilken slags sejlads det skal være afhænger selvfølgelig af ens personlige præferencer og hvor man befinder sig geografisk.

Er man tæt ved kysten vil man ofte kunne tage på éndags sejlture med forskellige tursejlads både. Her handler det blot om at booke en tid og hoppe på båden, når den sejler.

Bor man inde i landet, så er det måske en kajak eller en robåd af en slags, som man skal have fat i. Skal man have hele familien og sin hund med, så bør man tage disse ting med i betragtning, når man beslutter sig for hvilken slags båd man vil sejle i og hvordan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>