Helligdagsshopping

Det kan ofte være irriterende, at når du endelig har fri på en helligdag som Kristi Himmelfartsdagen, så har du butikkerne ikke åbent, og du kan derfor ikke udnytte årets helligdage til og gå på shopping tur, eller kan du?

Vi giver dig her et overblik over, hvordan du kan gå shop amok på en helligdag.

Kiosker og mindre supermarkeder

Det kan godt være strøgturen ikke er en mulighed, eller en tur i Bilka, men de mindre butikker, som Kiosker og små lokale købmænd samt discount butikker som Fakta,

helligdagsshopping

Rem100 osv har ofte åbent på helligdage, men de får ikke leveret nye varer disse dage, så sørg for, at du har handlet ordentligt ind af provianten til din forlængede weekend.

Efter den danske lukkelov er blevet ophævet, er der dog flere butikker der er begyndt og holde åbent på helligdage, men ikke alle kan finde økonomien til det, da deres medarbejdere stadig skal have helligdagstillæg for og arbejde disse dage.

Online Shopping

Men fordi, at mange butikker holder lukket, kan du stadig gå shop amok. De senere år er online shopping skudt frem, og du kan købe dine hverdags produkter hos Nemlig.com eller teknisk udstyr hoss 24hshop.dk, eller du kan fylde din virtuelle indkøbskurv op med lækkerier fra ASOS.

Så længe du handler online, er der ingen begrænsninger for, hvornår på dagen, ugen eller året du kan handle ind – så længe du har et betalingskort, kan du bestille løs online.
Og frygt ej, du kan stadig sende varer retur, såfremt du ikke kan passe dem alligevel.

Spar penge mens du handler i helligdagene

Selvom medarbejderne får mere i løn for og arbejde på helligdage, betyder det ikke, at du som kunde skal betale mere for dine varer disse dage. Og mange af dem der har åbent i helligdagene, laver ekstra gode tilbud i dissed age, for og lokke folk ind i butikken.
Du kan også altid lede efter rabatkoder, som du kan bruge online eller i butikker, for og få en gratis gave eller en allerede defineret rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>